[O1] Jak podłączyć 3-cie światło STOP

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jarol
    Drive
    • 2009
    • 48

No i wróciłem z przeglądu.
    Pomiary prześwitu dały wynik 370 (full PB+ full LPG). Pan serwisant stwierdził, że on nie widzi aby auto "strasznie siedziało, a po drugie już raz miałem wymieniane" - więc mniemam, że powinienem już im du** więcej nie zawracać.
    Jak to usłyszałem to myślałem, że mi para uszami pójdzie.
    Tłumacze gościowi (spokojnie), że mnie to nie interesuje, że "Pan nie widzi i to że już raz wymieniali". Auto jest na gwarancji, jest skopany prześwit i proszę o naprawę.
    Teraz ASO ma (mam nadzieję, że już to zrobili) pisać kwity do SAP z zapytaniem.
    Swoją drogą o co tu się qr** mać jeszcze pytać :?:

Beczkę soli powinny dawać gratis przy zakupie auta w salonie.
  • zgucio
    Rider
    • 2007
    • 691

Witam

Rok temu miałem małą przygode i zmuszony byłem wymienić wzystkie szyby w samochodzie, w orginale tylna szyba była bez światła stop.
    Podczas wymiany w warsztacie wyszło, że mają szyby tylko z miejscem na 3-ci stop. Różnica w cenie coś koło 30-40 zł a że nie miałem czasu czekać a i stara szyba była już wyjęta to wziąlęm tą co mieli, w gratisie dorzucili kompletną lampe która kiedyś im została z innej octavi.

Teraz chciałbym ją podłączyć tylko nie mam instalacji do niej, może ktoś ma schemat jak to podłączyć. Wiem, że musze przeprowadzić jeden przewód w klapie i wyprowadzić go do szyby, ale co dalej czy gdzieś przy dachu jest instalacja do podpięcia się czy trzeba ciagnąć przewód do tylnych świateł.

Będę wdzięczny za pomoc
    ROCZNIK 98 PO LIFTINGU ;-) ---> fotki

JOHNNY II ASC + SIRIO AS-100

Komentarz

Pracuję...